Medische accu's voor alle medische hulpmiddelen

Medische accu's voor alle medische hulpmiddelen

Voor medische hulpmiddelen zoals patientenbedden, beademingsapparatuur en infuuspompen levert RACA accu’s en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend zijn. Al ruim 30 jaar leveren wij onze diensten aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleegafdelingen in de Benelux. Dat maakt de Raca Group een specialist in de markt van accu’s voor medische hulpmiddelen.

Völker, Wissner-Bosserhoff en Hill Rom

Ziekenhuizen en de patiënten zijn afhankelijk van een goede werking van de apparaten. Als de stroom uitvalt, dient het bed een back-up te hebben om deze te kunnen bedienen. De accu vormt hierin een essentieel onderdeel om een bed minstens drie verstelcycli te kunnen bedienen. In aangesloten toestand wordt de accu automatisch opgeladen door de besturing.

Snelle levering

RACA levert voor de meeste ziekenhuis bedden de noodzakelijke accu’s. Zo leveren wij voor het Völker patiëntenbed alle accu’s binnen een zeer korte termijn. Alle accu’s zijn voorzien van standaard fabrieksgaranties.

accu's voor patientenbedden

accu's voor beademingsapparaten

Accu’s voor beademingsmachines

Dräger, Bird, Siemens

De beademingsmachine en andere bijbehorende apparatuur werken op stroom. Bij stroomuitval komt de voortgang van uw beademing in gevaar. Een beademingsmachine gaat bij een stroomstoring automatisch over op de accu.

Snelle levering

RACA levert voor de meeste beademingsapparaten de noodzakelijke accu’s. Zo leveren wij voor de Dräger beademingsapparaten alle accu’s binnen een zeer korte termijn. Alle accu’s zijn voorzien van standaard fabrieksgaranties.

Persoonlijk advies

Vraag van morgen beantwoorden

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en snelle levering van accu’s kunnen voor u als medisch inkoper oplossingen bieden waarmee wij uw vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren. RACA is ISO 9001 gecertificeerd.

Advies op maat

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment medische accu’s? Of heeft u een specifieke vraag over een accu? Neem vrijblijvend contact op met onze accu specialist Marcel Twilt. Hij helpt u stap voor stap bij het kiezen van de juiste accu en kan u direct voorzien van een aantrekkelijk aanbod.

Medische accu's voor uw medische toepassingen? Raca regelt het!

Raca Group BV uw specialist