Accupack voor Pulse oximeter

Accupack voor Pulse oximeter

Accupack voor Pulse oximeter Raca

Accupack voor Pulse oximeter

Een Pulse oximeter is een medisch instrument waarmee de hoeveelheid zuurstof in het bloed kan worden bepaald. Het instrument dankt zijn naam dan ook aan het meten van de pulsering en de zuurstofverzadiging: pulse-oximeter. Raca levert voor medische hulpmiddelen, zoals de Pulse oximeter, medische accu's en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend. Als martkleider en toeleverancier voor medische accu's en batterijen in de medische sector leveren wij de vervangende medische accu's met cellen. Deze cellen zijn gelijkwaardig aan die van de originele medische accu's. Alleen kunnen wij deze tegen een veel scherpere prijs aanbieden.

Accupack voor Pulse oximeter kopen

Raca levert u de volgende originele accu's geschikt voor Pulse oximeter:

  • Datascope accupack voor Pulse oximeter
  • Masimo accupack voor Pulse oximeter

Vervangende accu's voor Pulse oximeter

Wij leveren ook vervangende medische accu's. Deze accu's zijn gelijk aan de originele accu's.Wij leveren vervangende Pulse oximeter accu's welke geschikt zijn voor o.a. de volgende merken:

Weet u niet precies welke accupack u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw Pulse oximeter accu bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Bekijk alle accupacks voor Pulse oximeters