Acculader Kopen? Voor verschillende toepassingen

Acculader kopen?

Acculader kopen bij Raca

Bekijk ons aanbod acculaders

Universele acculaders

Universele acculader Raca

Remote control acculaders

Universele acculader Raca

Powertool acculaders

Powertool acculader Raca

AGM loodaccu laders

AGM loodaccu lader Raca

Medische acculader

Medische acculader Raca


Acculader kopen bij de accu specialist

Raca is de batterij groothandel voor al uw wensen. Wij bieden u als zakelijke of particuliere klant een diversiteit aan batterijen en acculaders voor verschillende doeleinden. Voor ruim 15 jaar zijn wij leverancier van acculaders en accu's. Naast de standaard merk acculaders zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk acculaders. Deze acculaders zijn van dezelfde kwaliteit als de originele acculader, alleen kunnen wij deze tegen een veel scherpere prijs aanbieden. In onze webshop kunt u diverse soorten acculaders bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan een universele batterijlader, acculader voor remote control en een acculader voor uw powertool.

Acculaders voor verschillende toepassingen

Bent u op zoek naar een bepaald type accu? Wij leveren naast acculaders ook losse accu's voor onder andere:

Vervangende merk acculaders

Naast de standaard merk acculaders zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk acculaders. Deze acculaders zijn van dezelfde kwaliteit als de originele acculader, alleen kunnen wij deze tegen een veel scherpere prijs aanbieden.

Waarom een vervangende acculader van Raca?

De belangrijkste punten om voor een vervangende acculader van Raca te kiezen:

  • dezelfde kwaliteit als origineel Hetronic, maar qua prijsstelling zeer voordelig
  • cellen in de accu zijn identiek aan een originele Hetronic accu
  • afmetingen van de behuizing zijn identiek aan een originele Hetronic accu

Uw acculader bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte acculader heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!