Accu voor beveiliging

Accu voor beveiliging

Accu voor beveiligingssysytemen

Accu voor beveiligingssysytemen

Als het gaat om onze veiligheid, zijn betrouwbare beveiligingssystemen van groot belang. De belangrijkste taak van deze systemen is het beschermen van ons leven en eigendommen, het is van belang dat de beveiligingssystemen altijd goed functioneren. De meeste bedrijven en openbare gelegenheden maken gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen, zoals een brandmeld-, noodverlichting- of alarmsysteem. De accu’s leveren hierbij een zeer belangrijke bijdrage aan de veiligheid van uw systemen. Niet alleen in de vorm van de hoogste kwaliteit accu’s voor welke toepassing dan ook, maar ook door het leveren van een betrouwbare noodstroomvoorziening. Een goed beveiligingssysteem is afhankelijk van een robuuste en betrouwbare accu oplossing.

Bent u altijd afhankelijk van veiligheid en zekerheid? Moet u uw alarmsysteem ook in geval van een stroomstoring operationeel werkend blijven? Dan bent u bij Raca aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment accu’s, batterijen en accupacks voor beveiligingssystemen, brandmelders, noodverlichting en meer. Heeft u een speciaal verzoek? Wij bieden ook de mogelijkheid om accu’s op maat te maken.

De juiste accu voor uw beveiligingssysteem

Voordelen van deze accu's zijn:

  • Uitgerust met een hoog energievermogen
  • Uitstekend cyclisch vermogen
  • Een lange levensduur
  • Een zeer lage zelfontlading
  • Ideaal toe te passen voor hoge laadstromen
  • Onderhoudsvrij, lekvrij

Accu voor alarmsystemen

Uw alarmsysteem of alarminstallatie moet uiteraard van stroom worden voorzien, echter is het van belang dat uw alarmsysteem is voorzien van een accu die betrouwbaar is en lang meegaat. Wij hebben betrouwbare alarmsysteem accu’s, die lang meegaan en voor elk systeem toepasbaar zijn. Afhankelijk van de omgevingsfactoren, bedraagt de levensduur van een nieuw alarmsysteem accu ongeveer 3 tot 5 jaar. Na die periode zal u uw alarmsysteem accu moeten vervangen. Wij bieden u een breed assortiment aan AGM accu’s voor standby applicaties.

Accu voor brandmeldsystemen

Wat als de stroom uitvalt? Hoe is de brandveiligheid van uw gebouw dan geregeld? Uiteraard zit in elke brandmeldinstallatie een accu voor noodstroom. Zo blijft uw brandmeldinstallatie gewoon in bedrijf in geval van nood. Zoekt u een specifieke AGM accu voor uw brandmeldinstallatie? Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen.

Accu voor noodverlichtingssystemen

Noodverlichting is essentieel in een situatie van paniek en chaos, mensen kunnen met behulp van deze verlichting snel en veilig het gebouw verlaten. Wanneer de netspanning in het gebouw wegvalt wordt automatisch overgeschakeld naar de noodverlichting. De noodverlichting armaturen zijn aangesloten op de netspanning, dit zorgt ervoor dat de accupack in de armatuur opgeladen blijft. Voor centrale noodverlichting systemen adviseren wij een AGM accu toe te passen. Raca biedt u diverse soorten noodverlichting accu's aan en helpt u de oplossing vinden voor uw toepassing.

Accu's voor beveiligingssystemen kopen?

De accu’s zijn geheel gesloten en onderhoudsvrij. Het gebruik van de modernste productietechnieken in combinatie met uitgebreide kwaliteitscontroles garanderen hoge betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien is er geen kans op lekkage en kunnen de accu’s in elke positie ontladen worden.

Raca levert u onder andere de volgende AGM accu-types geschikt voor beveiligingssystemen:

  • Standaard toepasbaar voor: alarmsystemen, brandmeldinstallaties en noodverlichtingssytemen
  • Longlife toepasbaar voor: brandmeldinstallaties en noodverlichtingssytemen
  • Longlife, Hoge Stroom toepasbaar voor: brandmeldinstallaties en noodverlichtingssytemen

Weet u niet precies welke beveiliging accu u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk ons aanbod accu's