Wij zorgen voor een snelle levering

Levertijd van jouw bestelling

Indien je voor 16:00 uur een bestelling plaatst en afrekent met iDEAL, dan wordt jouw order dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig). In alle overige gevallen zullen wij je op de hoogte houden van de status van jouw bestelling. UPS bezorgt de pakketten van maandag tot vrijdag van 09:00 tot einde werkdag op jouw zakelijk adres. Als je een eigen vervoerder wilt inschakelen of wilt afhalen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ander afleveradres

Jouw bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres dan jouw adres? Geen probleem. Je kan het afleveradres tijdens het bestelproces aanpassen. Heb je een account bij ons? Wanneer je ingelogd bent kan je meerdere afleveradressen aanmaken en tijdens het bestelproces het juiste adres kiezen. Het is niet mogelijk om bestellingen naar een postbus te versturen.

Bezorgkosten

Wij versturen orders met een orderwaarde boven de €350,- (excl. BTW) gratis naar 1 adres in Nederland. Onder de €350,- (excl. BTW) berekenen wij €12,50 naar 1 adres in Nederland.
Voor orders welke naar België verstuurd moeten worden, worden er €13,50 bezorgkosten naar 1 adres in België berekend bij een orderwaarde onder de €350,-.

Track & Trace

Wanneer jouw bestelling verzonden is ontvang je van ons een e-mail met een track&trace nummer van UPS. Je kan op de UPS website zien wanneer jouw bestelling geleverd gaat worden. Ben je niet aanwezig op het tijdstip van aflevering? UPS zal een notitie achterlaten en de volgende werkdag weer bij je langskomen.
Heb je een verkeerd pakketje ontvangen of mis je een pakket? Neem contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.