Wat wij doen

Technische groothandel in verlichting en accu's

Persoonlijke service bij kwaliteitsproducten. RACA regelt het

RACA regelt het30 jaar geleden is Raca Group B.V. opgezet door de broers Michiel en Pieter van Ravenstein. Wat begon met de verkoop van apparatuur voor sproeidroogmachines, is uitgegroeid tot een gespecialiseerde technische groothandel gericht op accu’s en verlichting.

Gevestigd in het hart van de bollenstreek, levert RACA producten over de gehele wereld. Onze focus is het leveren van de vraag van morgen. Met een passie voor kwaliteit, oog voor ondernemerschap en een duidelijke klantfocus.

Ons doel is 100% tevredenheid

RACA regelt hetMet een enthousiaste en gespecialiseerde groep medewerkers zet RACA zich dagelijks in op het vinden van oplossingen voor klanten. Ons doel is een 100% tevredenheid. Wij bedienen dagelijks klanten zoals installateurs, overheden, ziekenhuizen en gebouw beheerders. Klanten kunnen ons altijd persoonlijk bereiken. Voor een vraag, advies of het ontwikkelen van een specifiek product. Jouw vraag, RACA regelt het.

Gespecialiseerd in accu’s

Al vele jaren verkoopt RACA accu’s en batterijen. We hebben ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in dit type product. Van remote control batterijen tot medische accu’s en van container accu’s tot batterijen voor noodverlichting. Voor nagenoeg iedere professionele toepassing, heeft RACA de geschikte batterij beschikbaar. Ons assortiment is uitgebreid en bestaat uit zowel merk originele als vervangende accu’s. Alles tegen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en met uitgebreide garantievoorwaarden.

Verlichting met kennis

RACA regelt hetBij de verkoop van onze producten kiezen wij altijd voor kwaliteit. Zo ook voor onze verlichting. Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van een groot assortiment van armaturen. Van LED panelen tot noodverlichting. We hebben verlichting voor ieder bedrijfpand beschikbaar. RACA verlichting voldoet met de RACA kwaliteits(h)erkenning aan de hoogste kwaliteitseisen.

Naast onze armaturen bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen, hulp bij aanvraag van energiesubsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze lichtspecialist heeft antwoord op al jouw vragen over de verlichting van jouw bedrijfsruimte.

30 jaar kwaliteit

Door te luisteren naar de vraag van jou als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten. Jouw vraag, RACA regelt het.