Accu toepassingen

Accu toepassingen

Accu toepassingen Raca

Accu's voor verschillende toepassingen

Voor ruim 30 jaar zijn wij leverancier van accu's en op maat gemaakte accupacks. Wij leveren AGM accu's voor verschillende toepassingen, zoals brandbeveiliging, alarmsystemen en ups systemen. Komt u er niet uit welke AGM accu het beste geschikt is voor uw toepassing? Neem vrijblijvend [contact]/contact/) met ons op en wij adviseren u de AGM accu welke u nodig hebt.

Accu voor duurzaam gebruik

Duurzaam zijn is een ontwikkeling die voorziet in de behoeften van huidige generaties zonder daarmee voor de toekomstige generaties de mogelijkheden in gevaar te brengen ook in hun behoeften te voorzien. Daar hoort verantwoord omgaan met schaarse goederen en het milieu, zowel nu als in de toekomst, ook bij. Er zijn meerdere oplossingen voor het duurzaamheidsprobleem is het gebruik van schone energiebronnen zoals zon en wind. Accu's zijn hierbij de sleutel in het verhaal. De zelf opgewekte energie hoeft dan niet meer terug geleverd te worden aan het net, maar kan bijvoorbeeld tijdelijk worden opgeslagen op een accu. Voor deze toepassingen heeft Raca de juiste AGM , Gel of Lithium accu. Bekijk alle duurzame accu's.

Accu voor duurzaam gebruik

Accu voor beveiliging

De meeste bedrijven en openbare gelegenheden maken gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen, zoals een brandmeld-, noodverlichting- of alarmsysteem. De accu’s leveren hierbij een zeer belangrijke bijdrage aan de veiligheid van uw systemen. Niet alleen in de vorm van de hoogste kwaliteit accu’s voor welke toepassing dan ook, maar ook door het leveren van een betrouwbare noodstroomvoorziening. Bekijk alle accu's voor beveiligingstoepassingen.

Accu voor beveiliging

Accu voor UPS / noodstroomvoorziening

Een goed werkende noodstroomvoorziening is van groot belang om data veilig te stellen. In geval van stroomuitval blijft alle data beschikbaar. Bij uitval van de netspanning zorgt een noodstroomsysteem of Uninterruptible Power Supply (UPS) ervoor dat computers en andere apparatuur van stroom voorzien blijven. Een betrouwbaar accusysteem is hiervoor een eerste vereiste. Raca levert al jaren de beste kwaliteit accu's voor noodstroomvoorzieningen. Bekijk alle accu's voor noodstroomvoorzieningen.

Accu voor UPS noodstroomvoorzieningen

Accu voor datacenter

Een belangrijk onderdeel van een datacenter is de noodstroomvoorziening (UPS). Servers moeten te allen tijde bereikbaar zijn en mogen in geval van een stroomstoring niet uitvallen. Raca garandeert dit door het gebruik van een betrouwbaar accusysteem. Bekijk alle datacenter accu's.

Accu voor datacenters

Accu voor telefooncentrale

Raca levert voor telecommunicatie-toepassingen, zoals telefooncentrales, onderhoudsvrije loodaccu's. Wij leveren AGM accu’s die multifunctioneel zijn en een lange levensduur genieten. Bekijk alle accu's voor een telefooncentrale.

Accu voor telecommunicatie

Accu voor industriële liften

Raca levert voor schaarliften en hoogwerkers onderhoudsvrije loodaccu’s. De Deep Cycle accu’s voor deze toepassing worden regelmatig geladen. Wij leveren deze accu’s in twee uitvoeringen: cyclisch en zwaar cyclisch. Tevens leveren wij de accu's voor de afstandsbedieningen van de liften. Bekijk alle accu's voor liften.

Accu voor industriële liften

Accu voor meetapparatuur

Raca levert voor alle soorten meetapparatuur de juiste accu. Zowel kleine meters, zoals multimeters, laserguns en procesmeters als grote meters, zoals snelheidsradars, verkeersstellers en overige verkeerssystemen. Bekijk alle meetapparatuur accu's.

Accu voor meetapparatuur

Accu voor revalidatie en ondersteuning

De medische zorg brengt continu innovaties met zich mee. We leven ook steeds langer, dus de kwaliteit van ons leven is een groot aandachtspunt. Medische apparatuur en revalidatietoepassingen, zoals bad- en trapliften, of scootmobielen, worden steeds hoogwaardiger. De bijdrage die Raca levert? Wij zullen u voorzien van de juiste accu’s met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Bekijk alle accu's voor revalidatie en mobiliteit toepassingen.

Accu voor revalidatie en ondersteuning

Accu voor recreatie

Voor verschillende recreatietoepassingen, zoals voor boten en campers, levert Raca hoge kwaliteit accu’s die bestand zijn tegen schokken en trillingen. Onze AGM accu’s zijn hiervoor uitermate geschikt. Bekijk alle recreatie accu's.

Accu voor recreatie

Accu voor reiniging

Om alles goed schoon te krijgen is het van belang dat de machines altijd voldoende krachtig werken. Wij leveren voor alle grote stofzuigers, schrobmachines en veegmachines de juiste onderhoudsvrije AGM accu. Een AGM accu voor schoonmaakmachines is speciaal ontwikkeld voor cyclisch gebruik, dus regelmatig opladen en ontladen. Bekijk alle reinigingsaccu's.

Accu voor reiniging