Accu voor datacenter

Accu voor datacenter

Accu voor datacenter

Accu voor datacenter kopen?

Een zeer belangrijk onderdeel van een datacenter is de noodstroomvoorziening, ook wel UPS genoemd. Een goed werkende noodstroomvoorziening is van groot belang om data veilig te stellen. In geval van stroomuitval blijft alle data beschikbaar. Bij uitval van de netspanning zorgt een noodstroomsysteem of UPS ervoor dat computers en andere apparatuur van stroom voorzien blijven. Een betrouwbaar accusysteem is hiervoor een eerste vereiste. Raca levert al jaren de beste kwaliteit accu's voor noodstroomvoorzieningen.

Installeren of vervangen van de accu's in een datacenter

Verschillende data / UPS systemen vragen om verschillende accutypes. Ontdek welke accu u nodig heeft voor uw UPS-systeem zodat u straks niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ons assortiment bestaat onder meer uit exemplaren van Cellpower, PBQ of Panasonic. Daarmee bieden we u een uitgebreide keuzemogelijkheid zodat u verzekerd bent van de juiste accu voor uw UPS systeem.

Wat is de beste UPS accu voor mijn datacenter?

Bijna elke UPS of noodstroom oplossing is voorzien van een 6V accu of (meerdere geschakelde) 12 volt accu's. De accu's moeten goed bestand zijn tegen zelfontlading. Daarnaast moet de accu diep kunnen ontladen voor in geval van nood. De kwaliteit van de batterij is dus erg belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw data center / UPS installatie.

Een UPS systeem is van groot belang bij uitval van de primaire voeding. Zorg er daarom voor dat u over de juiste accu voor dit systeem beschikt. Op zoek naar de juiste UPS accu? Voor uw datacenter wilt u een accu systeem met een lange levensduur. Om in deze behoefte te voorzien bieden wij de Cellpower CPW serie en de Panasonic UP-RW en UP-VW serie. Deze AGM accu’s voor UPS systemen hebben een zeer hoge energiedichtheid en een maximale levensduur. Dit wordt bereikt met behulp van computermodellen, de juiste selectie van materialen en vormgeving, evenals geautomatiseerde productietechnieken. Tevens ontvangt u standaard 1 jaar garantie op deze accu’s.

Weet u niet welke accu u nodig hebt? Laat u adviseren door onze specialisten die al meer dan 30 jaar ervaring hebben en neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod datacenter accu's