Yuasa AGM accu kopen? Bij Raca uit voorraad leverbaar

Yuasa accu

Yuasa AGM accu Raca

Yuasa accu kopen?

Bent u opzoek naar een speciaal type Yuasa accu? Dan bent u bij Raca aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in accu's en beschikken over een zeer uitgebreid assortiment Yuasa AGM accu's van 0,8Ah tot aan 65Ah in variaties van 4, 6, & 12 volt.

Wij leveren Yuasa loodaccu's voor verschillende toepassingen, zoals brandbeveiliging, alarmsystemen en ups systemen. Wilt u weten welke Yuasa accu het beste geschikt is voor uw toepassing? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u de Yuasa AGM accu welke u nodig hebt. Bel ons op 0252-227070, mail naar info@raca.nl of maak gebruik van onze chatfunctie.

Bekijk ons aanbod Yuasa accu's

Yuasa NP-serie

NP industriële batterijen van Yuasa de ideale stroombron voor elektronische toepassingen in een industriële omgeving. Yuasa NP accu's bevatten de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van accu techniek. Alle NP accu's maken gebruik van het unieke elektrolyt systeem van Yuasa, de accu’s bevatten een microfijne glasvezelmat. Deze glasvezelmat weet de maximale hoeveelheid elektrolyt in de cellen te behouden. De elektrolyt wordt in het separatormateriaal opgenomen. Er is geen vrije elektrolyt die kan ontsnappen uit de cellen. Er zijn geen gels of andere verontreinigingen in het NP type toegevoegd.

Verder is het ultieme herstel van diepe ontlading kenmerkend en de lood-calciumroosters voor verlengde levensduur, hoge energiedichtheid en het multifunctionele gebruik. Yuasa NP accu's zijn onderhoudsvrij dankzij de gesloten bouw.

Yuasa NP heeft een groot temperatuurbereik

Deze serie kan over een breed temperatuurbereik worden gebruikt door de grote flexibiliteit in het systeemontwerp.

  • Opladen - 15 ° C tot 50 ° C
  • Ontladen - 20 ° C tot 60 ° C
  • Opslag - 20 ° C tot 50 ° C (volledig opgeladen batterij)

De voordelen van Yuasa NP accu's

  • Yuasa NP accu's zijn het beste geschikt voor float (standby) gebruik, voor bijvoorbeeld alarmcentrales of UPS oplossingen.
  • De accu's kunnen ook voor lichte cyclische toepassingen gebruikt worden omdat deze goed bestand zijn tegen diep ontladen.
  • Yuasa NP accu's kunnen in verschillende posities worden geplaatst (alleen niet ondersteboven).
  • De unieke constructie en afdichting van Yuasa zorgt ervoor dat er geen elektrolyt uit de accu kan lekken.
  • De Yuasa accu's hebben een superieure energiedichtheid en een langere levensduur door de loodcalcium roosters in de accu's.

Uw Yuasa accu bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte Yuasa accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Ons volledige AGM accu assortiment

Raca biedt u een uitgebreid assortiment in AGM loodaccu´s. De verschillende AGM loodaccu-types zijn geschikt voor diverse toepassingen. Naast Yuasa accu's vindt u ook de volgende merken terug in ons assortiment: