Welke verlichting heeft u nodig voor een bedrijfsruimte?

Welke verlichting heeft u nodig voor een bedrijfsruimte?

Welke verlichting heeft u nodig voor een bedrijfsruimte?

Over de kwaliteit van ledverlichting lopen de meningen nogal eens uiteen. Het aanbod aan ledarmaturen is groot. Hoe maakt u daaruit nu een goede en vooral duurzame keuze? Wat zijn dan de belangrijkste eisen? De kwaliteit van het product zelf, de verlichting die het oplevert of is alleen de laagste prijs bepalend onder het mom “het maakt niet uit, als er maar licht uit komt”?

De RACA kwaliteits(h)erkenningen vormt een overzicht van kwalificaties waaraan bedrijfsverlichting volgens onze norm aan moet voldoen. Kiest u voor kwaliteit of prijs? RACA neemt graag de tijd om samen met u te bekijken wat voor u het beste antwoord hierop is.

Hoe kiest u uw verlichting?

De ene bedrijfsruimte is de andere bedrijfsruimte niet. Wij hebben meerdere situaties geschetst, waarin bepaalde verlichting van toepassing is voor die specifieke situatie. Denk aan highbay armaturen voor hoge bedrijfsruimtes of lijnverlichtingssysteem voor grote bedrijfsruimtes en inbouw en opbouw panelen voor kantoorruimtes.

Laat u adviseren door een lichtspecialist

De keuze voor een bepaald type verlichting is zeer afhankelijk van het soort bedrijfsruimte en de wensen en behoeften die er zijn. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Met Gert Molenaar hebben wij een lichtspecialist in huis die u kan voorzien van een op maat gemaakt lichtadvies voor iedere bedrijfsruimte.

Wilt u meer weten over het onze gespecialiseerde services voor LED verlichting? Neemt u dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon (+31) (0)252-227070 of mailadres info@raca.nl

Tip! Denkt u ook aan het label C? Per 1 januari 2023 moet elke bedrijfsruimte groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben.

Voordelen RACA verlichting

Waarom kiezen voor RACA Group?

  • RACA kiest voor verlichting met kwaliteit(h)erkenning
  • Gecertificeerde lichtspecialisten
  • Wij maken een lichtplan op maat
  • Producten zijn voorzien van A-kwaliteit driver
  • RACA-verlichting zorgt voor lager energieverbruik
  • Levering van producten uit eigen magazijn
  • 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Lees meer over onze gespecialiseerde services voor LED verlichting

Halstraler bij Raca

Noodverlichtingsarmaturen

downlights en spots bij Raca

waterdichte armaturen bij Raca

lichtlijnsysteem bij Raca

inlegarmaturen bij Raca

buitenarmaturen bij Raca