Welch Allyn batterij

Welch Allyn batterij

Welch allyn batterij Raca

Welch allyn batterijen kopen

Welch Allyn, Inc. werd opgericht in 1915 en is een Amerikaanse producent van medische diagnostische apparatuur, patiënt monitoring systemen, en miniatuur precisie lampen. Voor deze medische hulpmiddelen levert Raca Welch Allyn accu's en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend. Als martkleider en toeleverancier voor medische accu's en batterijen van o.a. Welch Allyn in de medische sector leveren wij de vervangende medische accu's met cellen. Deze cellen zijn gelijkwaardig aan die van de originele medische accu's. Onze klanten zijn voornamelijk ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Welch allyn batterij

Raca biedt u een uitgebreid assortiment in batterijen van Welch Allyn (origineel) en geschikt voor Welch Allyn (niet-origineel) :

Uw Welch Allyn batterijen bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte Welch Allyn batterij heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons assortiment Welch allyn batterijen

Bekijk alle Welch allyn batterijen