Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting wijst u de weg naar buiten

Vluchtwegrouteverlichting zorgt ervoor dat de vluchtwegen goed te herkennen zijn. Ook dienen de obstakels binnen een vluchtwegroute op de juiste manier te herkennen zijn, zodat iedereen een gebouw op een veilige manier kan verlaten bij calamiteiten en het daardoor wegvallen van elektriciteit.
Raca heeft voor iedere toepassing een passende vluchtwegverlichting. In ons assortiment zijn armaturen met verschillende functies van verschillende merken te vinden, maar ook veiligheidspictogrammen, noodverlichting accu's, noodverlichting connectoren, TL lampen, modulers & inverters en zaklampen. Voor elke behoefte kunt u bij ons terecht, of nou op zoek bent naar een goedkope vluchtwegverlichting of gaat voor een uitstekende kwaliteit. Al onze vluchtwegverlichting producten worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is.

Regels vluchtwegverlichting

Er zijn regels vastgesteld met betrekking tot vluchtwegverlichting. Het is belangrijk dat er geen paniek ontstaat en iedereen zonder nadenken de vluchtroute herkent. Zo moeten vluchtwegen goed aangeduid worden en hiervoor dienen continu verlichte pictogrammen gebruikt te worden. De juiste pictogrammen hiervoor zijn vastgelegd in de NEN 3011 voor bestaande gebouwen en NEN-EN-ISO 7010 voor nieuwe gebouwen. Beide typen pictogrammen mogen niet tegelijkertijd worden gebruikt in één gebouw. Daarnaast moet vluchtwegverlichting voldoende zichtbaarheid garanderen. Zijn er ergens extra obstakels, bent u verplicht hier extra noodverlichting te plaatsen om de aanwezigheid van dit materiaal te benadrukken.

Functionaliteit vluchtwegverlichting

Raca levert voor iedere toepassing vluchtwegverlichting, dat wil zeggen dat er ook een verschil is in functionaliteit. De gebruikelijke functie van vluchtwegverlichting is Autotest, dit houdt in dat de armatuur zichzelf regelmatig test op een goede functionering. Wij bieden u ook Autotest uitvoeringen met lichtsensor aan en uitvoeringen met licht & bewegingssensoren en een testknop aan. Ook kunt u bij Raca een keuze maken in de montagewijze, lichtbron, lampvermogen, soort en voeding.

Accessoires voor vluchtwegverlichting

Naast ons aanbod vluchtwegverlichting leveren wij een compleet assortiment aan noodverlichting accessoires, zoals:

Uw vluchtwegverlichting eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte vluchtwegverlichting heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Vluchtwegverlichting bordjes

Vluchtwegverlichting Raca

Modules en Inverters

Vluchtwegverlichting modules en inverters Raca

TL-verlichting

Vluchtwegverlichting TL Raca

Vluchtwegverlichting accu

Vluchtwegverlichting accu Raca

Connectoren

Vluchtwegverlichting connectoren Raca

Pictogrammen

Vluchtwegverlichting pictogrammen Raca