Verlichting nodig voor u bedrijfspand? RACA regelt het!

Verlichting

Verlichting nodig voor u bedrijfspand? RACA regelt het!

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van verlichting. Wij leveren o.a. LED panelen, downlights, halstralers, lichtlijnsystemen, waterdichte armaturen en noodverlichting. Wij bedienen klanten zoals installateurs, bouwbedrijven en pandeigenaren in de gehele Benelux.

Ons assortiment bestaat uit een selectie van A-merken. Wij leveren producten van Taurac en van Norton. Hiermee kunnen wij in verlichtingsoplossingen voorzien voor alle bouw projecten. Producten leveren wij grotendeels uit eigen magazijn. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Naast onze armaturen bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen, hulp bij aanvraag van energiesubsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze lichtspecialist heeft antwoord op al uw vragen omtrent verlichting van uw bedrijfsruimte.

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.

Uw vraag, RACA regelt het!

inlegarmaturen bij Raca

downlights en spots bij Raca

waterdichte armaturen bij Raca

lichtlijnsysteem bij Raca

opbouwarmaturen bij Raca

reflectorarmaturen bij Raca

montagebalken bij Raca

buitenarmaturen bij Raca

Verlichtingsarmaturen bij Raca

Pendelarmaturen bij Raca

Wandarmaturen bij Raca

sporthalarmaturen bij Raca

Halstraler bij Raca

TL verlichting bij Raca

TL Noodverlichting bij Raca

Noodverlichting bij Raca