Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting is essentieel om bijvoorbeeld een gebouw veilig te verlaten bij een stroomstoring. Raca heeft voor iedere toepassing passende veiligheidsverlichting. In ons assortiment zijn armaturen met verschillende functies van verschillende merken te vinden. Voor elke behoefte kunt u bij ons terecht, of nou op zoek bent naar een goedkope veiligheidsverlichting of gaat voor een uitstekende kwaliteit. Al onze veiligheidsverlichting wordt uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Raca werkt samen met Taurac,HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Functionaliteit veiligheidsverlichting

Raca levert voor iedere toepassing veiligheidsverlichting, dat wil zeggen dat er ook een verschil is in functionaliteit. De gebruikelijke functie van veiligheidsverlichting is Autotest, dit houdt in dat de armatuur zichzelf regelmatig test op een goede functionering. Wij bieden u ook Autotest uitvoeringen met lichtsensor aan en uitvoeringen met licht & bewegingssensoren en een testknop aan. Ook kunt u bij Raca een keuze maken in de montagewijze, lichtbron, lampvermogen, soort en voeding.

Accessoires voor veiligheidsverlichting

Naast ons aanbod veiligheidsverlichting leveren wij een compleet assortiment aan veiligheidsverlichting accessoires, zoals:

Uw veiligheidsverlichting eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte veiligheidsverlichting heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting Raca

Modules en Inverters

Veiligheidsverlichting modules en inverters Raca

TL-verlichting

Veiligheidsverlichting TL Raca

Veiligheidsverlichting accu

Veiligheidsverlichting accu Raca

Connectoren

Veiligheidsverlichting connectoren Raca

Pictogrammen

Veiligheidsverlichting pictogrammen Raca