Varta batterijlader

Varta batterijlader

Varta batterijlader Raca

Varta batterijlader kopen

Raca is de batterij groothandel voor al uw wensen. Wij bieden u als zakelijke klant een diversiteit aan batterijen en universele opladers. Laad al uw oplaadbare batterijen op met onze universele opladers van Varta. Varta batterijladers zijn echt alleen geschikt voor oplaadbare batterijen. Wanneer u toch niet-oplaadbare batterijen in een batterijlader doet, kunnen deze gaan lekken of zelfs ontploffen. Daar kunnen giftige en bijtende stoffen bij vrij komen.

De Varta batterijladers die wij u aanbieden zijn in verschillende amperagè verkrijgbaar:

Acculaders kopen

Ook voor acculaders kunt u bij ons terecht. Voor ruim 15 jaar zijn wij leverancier van acculaders en accu's. Naast de standaard merk acculaders zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk acculaders. Deze acculaders zijn van dezelfde kwaliteit als de originele acculader, alleen kunnen wij deze tegen een veel scherpere prijs aanbieden. In onze webshop kunt u diverse soorten acculaders bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan een acculader voor remote control en een acculader voor uw powertool.

Uw Varta batterijlader bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte accu- of batterij oplader heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons assortiment Varta batterijladers

Bekijk ons aanbod Varta opladers

Universele batterijladers

Universele batterijlader Raca

Remote control acculaders

Universele acculader Raca

Powertool acculaders

Powertool acculader Raca