Vacature Accountmanager B2B (32-40 uur/week)

Ben je een echt enthousiast verkoop talent die de klant altijd op de eerste plaats zet? Neem je actief initiatief en ben je positief ingesteld? Bij Raca Group blijf je jezelf ontwikkelen en zorg je ervoor dat we onze ambitieuze doelstellingen bereiken. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Dit wordt jouw functie:

Als Accountmanager B2B bij Raca Group ben je een verkoper in hart en nieren. In deze uitdagende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze remote control klanten binnen en buiten Europa. Je hebt een uitstekend gevoel voor communicatie, met name met internationale klanten zoals OEMs, dealers van autolaadkranen en eindgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor een bestaand klantportefeuille en breidt dit succesvol uit. Je neemt dus initiatief en prospecteert actief (koud) nieuwe klanten. Daarbij breng je de internationale markt in kaart, analyseer je huidige en toekomstige klantbehoeften en commerciële kansen. Je plant klantbezoeken, presenteert professioneel onze producten en met het gepaste advies voor de klant sluit je de contracten af. Commercie en techniek komen in jouw werk bij elkaar. Middels ons CRM systeem structureer je en organiseer je jouw agenda, de klanteninformatie en de administratieve opvolging van de verkoopactiviteiten. Je bent dus verantwoordelijk voor het hele traject van acquisitie tot aan de order en het relatiebeheer.

Hier ga je werken:

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur in Hillegom. Onze productgroepen omvatten LED (nood)verlichting, accu’s en batterijen. Daarnaast richten wij ons ook op het leveren van remote control onderdelen zoals remote accu’s, laders, complete remote systemen en alle losse onderdelen daarvan. Wij werken doelgericht, flexibel en loyaal. Met onze kernwaarden realiseren wij al ruim 30 jaar groei en innovatie voor onze klanten en plezier en ambitie in ons werk. Uiteraard kun je nog meer over ons en wat wij doen lezen.

Je vormt een team samen met je collega’s van marketing en sales, waarbij jij verantwoordelijk bent voor onze remote control productgroep. De communicatielijnen zijn prettig kort en er kan snel worden geschakeld. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en de kans om projecten geheel uit te voeren. Wij werken hard om succesvol te zijn en daarom genieten we altijd extra van de gezamenlijke lunches, wekelijkse borrels en diverse teamuitjes.

Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn voor onze klanten! Kortom, we zijn nogal wat van plan!

Wie ben jij:

 • Je bent een sales talent en beschikt minimaal over een MBO 4 opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Je neemt initiatief en bent resultaatgericht, een doener en probleemoplosser, flexibel en stressbestendig
 • Je bent een goede teamplayer en je kunt zowel cross-functioneel als zelfstandig werken
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij aan?

 • Je komt te werken in een open en gezellig team, waar hard wordt gewerkt maar waar ook wordt gelachen.
 • Trainingen en persoonlijke aandacht voor o.a. ontwikkeling in productkennis
 • Goed basis salaris, passend bij je kennis en ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskosten woon-werkverkeer
 • We sluiten wekelijks gezellig af met een borrel (althans vóór – en zeker ook weer ná Corona)
 • We organiseren regelmatig leuke evenementen die je absoluut niet wilt missen

Wil je ons leren kennen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV vóór 5 februari 2021. Kijk voor meer informatie op de huidige website en op de website van RACA Parts. Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even contact opnemen met Seline via seline.trin@raca.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!