TL buis kopen

TL buis kopen

Fluorescentielamp Raca

TL buis kopen

Heeft u TL buizen nodig? Of is uw TL buis toe aan vervanging? Raca is de specialist op het gebied van noodverlichting. Test regelmatig of uw noodverlichting het doet, om te voorkomen dat u te laat bent met het vervangen van uw TL buis.

Assortiment TL buizen

Raca levert u de volgende TL buizen geschikt voor diverse toepassingen:

Test uw TL noodverlichting

Volgens de norm dient uw noodverlichting ten allen tijden te functioneren. Hierom is het testen van uw noodverlichting een vereiste. Laat uw noodverlichting regelmatig controleren. Dit kunt u zelf doen of door een servicemonteur. Om uw keuze voor noodverlichting lampen te vereenvoudigen, is er in onze webshop een onderverdeling gemaakt. Naast het selecteren van merk, is het ook mogelijk om op vermogen en configuratie uw fluorescentielamp te selecteren.

Weet u niet precies welke fluorescentielamp u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw TL buizen bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte TL buis heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment TL buizen

Bekijk ons aanbod TL buizen