Taurac Basic noodverlichtingsarmaturen

Taurac Basic noodverlichtingsarmaturen

Taruac basic armaturen

Taurac Basic noodverlichtingarmaturen

Degelijke lijn armaturen met een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding

35.000 branduren 35.000 branduren

Testknop Testknop

2 jaar garantie 2 jaar garantie

Zeer eenvoudige montage Zeer eenvoudige montage

Bekijk het hele assortiment

Dealerschap Taurac

Voor het leveren van een hoge kwaliteit aan producten, zijn wij dealer van het merk Taurac. Taurac is gespecialiseerd in LED noodverlichting oplossingen met behoud van kwaliteit. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden, staat vakmanschap, gebruikte materialen en een scherpe kwaliteitscontrole centraal. Naast hoogwaardige kwaliteit accu’s voor de vervangingsmarkt heeft Taurac twee verschillende lijnen armaturen; Taurac Basic en Taurac Plus.

Service en advies

Wij hechten veel waarden aan een langdurige klantenrelatie met daarbij een zo hoog mogelijk servicegraad, hoge kwaliteit, uitstekend advies tegen een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk project.

Taurac Basic assortiment

Taurac Basic is verkrijgbaar in armaturen, galerijverlichting en een spot uitvoering. Kenmerkend voor Taurac Basic zijn de 35.000 branduren, de zeer eenvoudige te montage en 2 jaar garantie. U heeft zelfs de mogelijkheid uw naam of logo op het pictogram te laten bedrukken. Tot slot zijn de armaturen voorzien van een testknop. De armaturen zijn zeer veelzijdig toepasbaar. Taurac Basic is geschikt voor onder andere kantoorgebouwen, winkels, zorg- en onderwijsinstellingen.

B1D14601 LED Taurac opbouw noodverlichtingsarmatuur

B1D14602 LED Taurac opbouw noodverlichtingsarmatuur

E1D14501 Taurac LED inbouw armatuur noodverlichting met plexiglasplaat

E1D14601 Taurac LED opbouw noodverlichting plexiglasplaat wand/plafond

Taurac inbouwspot LED

G1D14601 LED Taurac Basic opbouw armatuur galerijverlichting

G1D14602 LED Taurac Basic opbouw armatuur galerijverlichting

Norton buitenarmaturen bij Raca

Taurac Twinspot LED

Veelgestelde vragen over Taurac Basic armaturen

Wat is de levensduur van een Taurac Basic armatuur?

Taurac Basic armaturen hebben 35.000 branduren, behalve de Twinspot T1D13601 deze heeft 30.000 branduren. Dit houdt in dat het armatuur een gemiddelde levensduur heeft van 4 jaar. Hierna dient u of uw installateur het armatuur te vervangen. Of u kunt ervoor kiezen om het binnenwerk te vervangen, dat is goedkoper en beter voor het milieu.

Wat is het verschil tussen de Taurac Basic en de Taurac Plus lijn?

De Taurac Basic lijn heeft onder andere 35.000 branduren en is voorzien van een testknop. De Taurac Plus lijn heeft 75.000 branduren, dus een langere levensduur. Daarnaast zijn de armaturen voorzien van een automatische zelftest.

Kan de accu van Taurac Basic armatuur vervangen worden?

De Taurac Basic lijn heeft 35.000 uren en na 4 jaar dient u het complete binnenwerk te vervangen. Deze binnenwerken leveren wij ook en hierop krijgt u opnieuw 2 jaar garantie. Bovendien is het zeer eenvoudig om het binnenwerk te vervangen, dat werkt volgens het "click and go" principe.

Hoeveel garantie heb ik op een Taurac Basic armatuur?

De armaturen binnen de Taurac Basic lijn hebben 2 jaar garantie, op de Twinspot T1D13601 na, deze heeft 3 jaar garantie.