People | Aandacht voor het menselijke aspect in onze bedrijfsvoering

People | Aandacht voor het menselijke aspect in onze bedrijfsvoering

Intern beleid gericht op arbeidskansen

Ontwikkeling en investering medewerkers

De toekomst biedt kansen. Bij RACA bezitten we de kwaliteit en het enthousiasme om die kansen te ontdekken en oplossingen te bieden waarmee jij als ondernemer jouw voordeel kunt behalen. Raca investeert in haar medewerkers, door het bieden van een prettige en veilige werkomgeving, met oog en oor voor de initiatieven van de medewerkers. We dagen elke medewerker uit om zichzelf te ontwikkelen en zijn talenten optimaal te benutten.

Schakel in de toekomstige generatie

Wij vinden het belangrijk om scholieren en studenten de mogelijkheid te bieden om via een stage werk- en leerervaring op te doen. Ongeacht welk opleidingsniveau. Door onze kennis, ons gespecialiseerde team en onze ambitieuze instelling werken we vakkundig, service gericht en flexibel. Deze instellingen brengen we graag over aan de toekomstige generatie.

Duurzame relatie met onze klanten

Bij RACA doen we wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

Raca voldoet aan de norm ISO9001, die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Wij kunnen zeggen dat wij onze beloftes waarmaken aan onze klanten door een goed georganiseerd kwaliteitsmanagementsysteem. Na een bestelling bij RACA kan je als bedrijf verder.

Na een bestelling bij RACA kan je als bedrijf verder!

Daarnaast zorgt onze ‘can do’ mentaliteit voor een duurzame relatie met onze klanten. We zetten graag een extra stap voor onze klant om ervoor te zorgen dat we een product leveren dat een oplossing biedt. Dat maakt dat we al vele jaren een trouwe kern aan klanten hebben.

Social engagement

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de krachtbronnen van de aarde

Naast oog en oor voor de medewerkers en klanten is er ook aandacht voor mensen en initiatieven uit onze omgeving.