Overheid

Van persoonlijk contact naar totaaloplossing

RACA Group levert al ruim 30 jaar verlichting, accu’s en communicatiemiddelen aan verschillende overheden. Van gemeentelijke instellingen tot landelijke ministeries. Voor ieder overheidspand waar behoefte is aan geschikte (nood)verlichting, en voor iedere communicatie vraag heeft RACA een geschikte oplossing. Ben je werkzaam als inkoper bij een overheidsinstelling? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw installatiebenodigdheden voor verlichting, noodverlichting of accu’s? Wij denken graag met je mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Jouw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met jou en jouw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van jouw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Naast onze producten bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijke services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze (licht)specialist heeft antwoord op al jouw vragen rondom (nood)verlichting van een bedrijfsruimte.

Groot assortiment verlichting speciaal voor overheden

Van verlichting tot communicatie artikelen en van accu's tot laadapparatuur: RACA heeft het in huis. Bij RACA bestel je online jouw installatiebenodigdheden voor jouw klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing, Norton en Taurac.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij jouw bestelling snel tegen de beste prijs. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

30 jaar ervaring

Door te luisteren naar de vraag van jou als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Jouw vraag, RACA regelt het!