Noodverlichting en onderdelen

Noodverlichting

Noodverlichting nodig? RACA regelt het!

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van verlichting en batterijen. Al vele jaren leveren wij armaturen, batterijen en onderdelen voor noodverlichting voor ieder bedrijfspand. Wij bedienen klanten zoals installateurs, bouwbedrijven en pandeigenaren in de gehele Benelux.

In ons assortiment is noodverlichting te vinden met verschillende functies zoals LED armaturen, noodverlichting accu's, connectoren, pictogrammen, TL lampen en modules en inverters van verschillende A-merken. Voor elke behoefte op het gebied van noodverlichting kunt u bij ons terecht, of u nou op zoek bent naar goedkope noodverlichting of gaat voor een extra hoogwaardige design kwaliteit.

Ons assortiment bestaat uit een selectie van A-merken. Wij leveren producten van o.a. HBI, Hertek en Taurac. Hiermee kunnen wij de noodverlichting voorzien voor ieder bouwproject. Producten leveren wij grotendeels uit eigen magazijn. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Naast onze armaturen bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van noodverlichtingsplannen, hulp bij aanvraag van energie subsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Ons lichtspecialist heeft antwoord op al uw vragen omtrent noodverlichting van uw bedrijfsruimte.

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.

Uw vraag, RACA regelt het!