Medisch toebehoren

Medisch toebehoren

Medische instrumenten van A-kwaliteit nodig? Raca regelt het!

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van medische producten zoals instrumenten, accu’s en toebehoren. Al ruim 30 jaar leveren wij een zeer uitgebreid en divers assortiment aan organisaties zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Ons assortiment aan medische instrumenten zijn van het merk Heine. In ons assortiment medische instrumenten kunt u diverse soorten medische hulpmiddelen bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan otoscopen, KNO instrumenten en directe oogspiegels.

Wanneer u de geschikte medische instrumenten van Heine heeft gevonden, kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Bekijk ook eens ons complete overzicht medische toebehoren. Naast de medische instrumenten bieden wij u een breed assortiment aan batterijen en accu's voor medische toepassingen. Denkt u hierbij aan batterijen en accu's voor monitoren, infuuspompen en defribillatoren. Wij garanderen A-kwaliteit en een scherpe prijs!

Onze jarenlange ervaring, de kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee we voor medische projecten een antwoord op maat kunnen realiseren. Maak kennis met ons assortiment en laat u informeren door ons team van professionals.

Uw vraag, Raca regelt het!