Een echte allrounder met 10 jaar ervaring: dat is onze collega Marcel Twilt!

“Bij mij kan je aankloppen voor informatie over ons complete assortiment. Die kennis heb ik in de loop der jaren opgebouwd!”’

Met een luid en duidelijke stem geeft Marcel antwoord op alle vragen en af en toe hoor je hem hardop grinniken of luid over de afdeling heen meezingen met Jason Derulo! Marcel brengt leven in het RACA team.

“Het team van RACA is in de laatste jaren flink uitgebreid. Inmiddels werk ik alweer een klein decennium bij deze club”, vertelt Marcel Twilt trots. “RACA heeft als groothandel een ruim assortiment Noodverlichting, LED armaturen, accu’s en batterijen. Als echte allrounder kan je bij mij terecht voor info over al deze productgroepen.”

Specialisme in medische accu’s voor vele toepassingen

Toch springt één specialisme eruit… het assortiment voor de zorgsector! Raca Group levert sinds oudsher medische accu’s en (nood)verlichting aan zorginstellingen. Van ziekenhuis tot verpleeghuis of revalidatiecentrum. Voor ieder pand waar de zorginstelling op zoek is naar geschikte (nood)verlichting of accu’s heeft RACA een geschikte en betrouwbare oplossing. Want sta er maar eens bij stil hoe veel hulpmiddelen in de zorg moeten worden voorzien van op maat gemaakte accu’s en batterijen. Iedere instelling heeft zijn eigen til- en staliften, badliften, weegproducten, plafondliften en andere hulpmiddelen zoals defibrillators en infuuspompen. Marcel krijgt regelmatig vraagstukken voorgelegd over specialistische batterijpacks voor één bepaalde zorginstelling of voor een bepaalde situatie. Door zijn ruime ervaring in het aanbod voor de zorgsector is hij in staat om met de klant mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Soms heel specialistisch en er is (bijna) altijd een passende oplossing.

Garantievoorwaarden accu’s en batterijpacks

Medische accu’s kunnen bij RACA vervangen worden door hetzelfde merk. Daarnaast worden er, indien gewenst, vervangende medische accu’s geleverd. De cellen van deze accu’s zijn gelijkwaardig aan die van de originele medische accu’s. Uiteraard worden deze, net zoals de originele accu’s, met fabrieksgarantie geleverd.

Noodverlichting in zorginstellingen

“Als ik met inkopers van zorginstellingen om de tafel zit kan ik, als men dat wenst, ook gelijk het noodverlichtingsassortiment laten zien in onze showroom” meldt Marcel. Want hoe mooi is het dat er tegenwoordig ook noodverlichting is met pictogrammen voor mindervaliden. En naast een zeer uitgebreid assortiment met noodverlichtingaanduiding leveren wij ook een complete reeks vluchtrouteverlichting.

Noodverlichting op afstand uitlezen

Voor de veiligheid in grotere instellingen kan ook gekozen worden voor een intelligent monitoringssysteem dat de optimale veiligheid van de patiënten garandeert. Het pand kan in kaart gebracht worden door er een digitale plattegrond van te maken waaruit men duidelijk kan zien welk noodverlichtingsarmatuur er op welke locatie geïnstalleerd is. Technische controle van de veiligheidsarmaturen kan zodoende 365 dagen per jaar gemonitord worden. Wel zo veilig voor de bewoners, patiënten en het zorgpersoneel.

Het advies van Marcel: Bel of app voor informatie

“Ik kan wel uren vullen met logische en vooral slimme oplossingen voor de medische branche. Ook alle andere branches zoals o.a. de afvalverwerking en de transportsector kunnen wij helpen met accu’s en LED (nood)verlichting. Bel of app gewoon even. Want echt… mijn collega’s hebben al akoestische schilderijen opgehangen omdat ik gewoon zo enthousiast over mijn vak ben, vraag maar…. Samen komen we snel tot een goede oplossing.”

Snel, kundig en betrouwbaar. Dat is niet alleen het streven van Marcel maar ook van alle andere collega’s in het team van RACA.

Klik hier voor de contactgegevens!