Lichtplan

Een lichtplan opstellen is een belangrijke eerste stap in het creëren van de gewenste beleving in een ruimte. Het kleinste detail maakt al verschil. Denk aan de afstand tussen de armaturen, lichtsterkte en kleur. Omdat er veel komt kijken bij een lichtplan bieden onze lichtspecialisten ondersteuning. Om wat voor ruimte het ook gaat; Raca regelt het!

Lichtplan aanvragen

Een lichtplan aanvragen start met een kennismakingsgesprek met onze lichtspecialist. Tijdens dit gesprek wordt besproken om wat voor gebouw en ruimte(s) het gaat en wat de wensen zijn. Vervolgens gaat de lichtspecialist aan de slag en ontvangt u het uitgewerkte lichtplan in de vorm van een overzichtelijk document. In een laatste gesprek wordt het lichtplan doorgenomen om te controleren of alles naar wens is ingevuld.

Lichtplan 2

Voordelen

  • Efficiënte verlichting (energiezuinig)
  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Sfeer en ambiance

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Benieuwd wat onze lichtspecialist voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien mogelijk ontvangen wij graag enkele foto’s van de betreffende ruimte(s). Zo kan de specialist alvast voorbereidingen treffen.

Neem contact op