Heine Laryngoscoop kopen

Heine Laryngoscoop kopen

Heine Laryngoscoop kopen Raca

Heine Laryngoscoop van de beste kwaliteit

Een laryngoscoop is een medisch instrument die een anesthesioloog toepast bij laryngoscopisch onderzoek. Bijvoorbeeld om het strottenhoofd (larynx) te inspecteren en bij intubatie. Raca levert laryngoscopen van Heine. Heine Optotechnik werd in 1946 opgericht door de Duitse natuurkundige Helmut A. Heine onderhoudt strenge kwaliteitseisen in een gedocumenteerd kwaliteitssysteem, waarin de internationale normen DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 13485 en de European Medical Device Regulations MDD 93/42 EEG zijn vastgesteld. In ons assortiment medische instrumenten kunt u diverse soorten laryngoscopen bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Medische instrumenten van Heine

Heine is ook gespecialiseerd in otoscopen, oftalmoscopen, dermatoscopen, verrekijker loepen, stethoscopen, proctologische instrumenten, fiber-optic onderzoek verlichting en meer, te verkrijgen in ons assortiment:

Medische accu's

Voor medische hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld defibrillators, tilliften en infuuspompen levert Raca medische accu's en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend. Als martkleider en toeleverancier voor medische accu's en batterijen in de medische sector leveren wij de vervangende medische accu's met cellen. Deze cellen zijn gelijkwaardig aan die van de originele medische accu's.

Uw laryngoscoop bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte laryngoscoop heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment medische instrumenten

Bekijk ons aanbod medische instrumenten