Golftrolley accu

Golftrolley accu

Golftrolley accu Raca

Accu voor elektrische golftrolley

Raca biedt speciaal voor beoefenaars van de golfsport een uitgebreid assortiment in elektrische golftrolley accu’s en is daarmee de accu shop van Nederland. Voor uw golftrolley accu kunt u bij ons terecht. Of u nu uw accu wilt vervangen of bij aankoop van een nieuwe golftrolley een accu type moet uitzoeken, wij kunnen u precies vertellen wat de voor- en nadelen van verschillende accu typen zijn en welke het beste passen bij uw golfwensen. Al onze elektrische golftrolley accu’s worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Raca werkt onder andere samen met Cellpower, Multipower, PBQ en Panasonic, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Elektrisch aangedreven golftrolleys vragen om extreem hoge prestaties van de accu’s. Dit geldt ook voor golfkarren. De cyclische en extreem cyclische AGM accu garandeert een hoge betrouwbaarheid onder hoge prestaties en levert langdurig energie. Deze accu’s zijn bestand tegen diepontlading en kunnen vaak ontladen en herladen kan worden.

Golftrolley accu types

Raca levert u de volgende cyclische AGM loodaccu-types geschikt voor elektrische golftrolleys:

Weet u niet precies welke golftrolley accu u nodig heeft? Of heeft u andere vragen betreft golftrolley accu's? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Voordelen AGM loodaccu's voor uw golftrolley

  • AGM loodaccu's zijn uitgerust met een hoog energievermogen
  • Uitstekend cyclisch vermogen
  • De cyclische levensduur van een AGM loodaccu is 3 keer zo lang dan een klassieke accu
  • Een zeer lage zelfontlading
  • Ideaal toe te passen voor zeer divers gebruik als stationair, cyclisch en hoge stromen
  • Onderhoudsvrij, lekvrij

Uw AGM loodaccu bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte golftrolley accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete golftrolley accu assortiment

Bekijk ons aanbod golftrolley accu's