Batterijen kopen

Batterijen kopen

batterijen kopen bij Raca

Raca is al ruim 25 jaar uw specialist in batterijen.

Uw batterijen leverancier

Ruim 25 jaar is Raca uw specialist in batterijen. Wij bieden u als zakelijke of particuliere klant een geruime diversiteit aan oplaadbare- en niet oplaadbare batterijen. In onze online batterijenshop kunt u diverse soorten batterijen bestellen van A kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan alkaline batterijen en NiMH batterijen. Maar denkt u ook eens aan batterijen voor hoortoestellen, fototoestellen, camera’s of horloges.

Batterijen merken

Wij leveren batterijen in onder andere de volgende merken:

Uw producten eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte batterijen heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Indien u uw producten vandaag voor 15:00 uur bestelt, dan heeft u ze doorgaans de volgende werkdag (mits voorradig) al in huis! Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Batterijen in vele soorten en maten

Veel apparaten om ons heen gebruiken nog steeds alkaline batterijen, ook wel de wegwerpbatterij genoemd. Dit zijn voornamelijk de bekende penlites of AA-batterijen. Gebruikt u apparaten veelvuldig dan is het verstandig om te kiezen voor oplaadbare AA-batterijen. Deze zijn iets duurder dan de alkaline batterijen, maar hebben een langere levensduur. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten en maten batterijen verkrijgbaar. Onderstaand treft u een overzicht aan:

AA-batterijen

Niet oplaadbare AA-batterijen Raca

Ook wel penlites genoemd en is ook bekend als LR6, LR06 en MN1500. Ze zitten bijvoorbeeld in afstandsbedieningen, zaklampen, speelgoed en nog veel meer apparaten. Ga direct naar ons assortiment niet oplaadbare AA-batterijen of oplaadbare AA-batterijen.

AAA-batterijen

Niet oplaadbare AAA-batterijen Raca

De AAA-batterij is kleiner dan de AA-batterij. Een AAA-batterij wordt ook wel LR03, MN2400, micro en potlood batterij genoemd. Toepassingen voor AAA-batterijen zijn onder andere klokken, speelgoed, mp3 spelers en vele andere apparaten. Ga direct naar ons assortiment niet oplaadbare AAA-batterijen of oplaadbare AAA-batterijen.

9V-batterijen

Niet oplaadbare 9V-batterijen Raca

Een 9 Volt batterij wordt ook wel blokbatterij genoemd en is ook bekend als MN1604 of 6LR61. 9V-blokbatterijen kunnen worden gebruikt in apparaten die veel of weinig stroom verbruiken. Toepassingen zijn onder andere rookmelders, weegschalen, speelgoed en nog veel meer apparaten. Ga direct naar ons assortiment niet oplaadbare 9V-batterijen of oplaadbare 9V-batterijen.

C-batterijen

Niet oplaadbare C-batterijen Raca

Ook wel babybatterij genoemd en is ook bekend als LR14 of MN1400. Toepassingen zijn kleine apparaten en soms in speelgoed. Ga direct naar ons assortiment niet oplaadbare C-batterijen of oplaadbare C-batterijen.

D-batterijen

Niet oplaadbare D-batterijen Raca

Een D-batterij wordt ook wel mono-batterij genoemd en is ook bekend als LR20 of MN1300. Toepassingen zijn bijvoorbeeld zaklampen en speelgoed. Ga direct naar ons assortiment niet oplaadbare D-batterijen of oplaadbare D-batterijen.

Knoopcel batterijen

Knoopcel batterijen Raca

Knoopcel batterijen zijn schijfvormige batterijen. Het nummer wat vermeld wordt op de knoopcel staat voor de afmeting van de batterij. De letters staan voor de chemie. Bijvoorbeeld CR2032: CR staat voor Lithium, 20 voor de diameter van 20mm en 32 voor de hoogte van 3,2mm. Toepassingen waarin knoopcellen gebruikt worden zijn bijvoorbeeld rekenmachines, horloges, gehoorapparaten, speelgoed of autosleutels. Ga direct naar ons assortiment knoopcel batterijen.