Assortiment

Accu op maat

Al jarenlang zijn wij leverancier van accu's, batterijen en op maat gemaakte accupacks. Wij leveren alle denkbare accupacks voor iedere toepassing en ieder merk. De accupacks worden samengesteld op basis van wensen en behoeften, zodat de energiebron perfect afgestemd is op de specifieke toepassing. Onze accupacks zijn verkrijbaar in diverse oplages, van grote aantallen tot enkele stuks.

Accupack op maat gemaakt

Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat om accu's op maat te maken voor diverse gebruiksomstandigheden en toepassingen. Vanuit onze eigen werkplaats worden de accupacks geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO 9001). Omdat wij de accupacks in eigen huis samenstellen zijn wij in staat snel uit te leveren.

Download aanvraagformulier

Om een aanvraag voor een accupack op maat goed te kunnen behandelen hebben wij contactgegevens en informatie over de accu nodig. Download ons handige aanvraagformulier en volg de stappen die staan beschreven. Nadat de aanvraag is ingediend nemen onze specialisten binnen enkele werkdagen contact op.

Aanvraagformulier

Advies op maat

Meer weten over onze accu's op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een advies op maat. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon +31 (0) 252 - 22 7070 of e-mail: info@raca.nl.