E-waste gratis, veilig én conform wet- en regelgeving inleveren bij Raca Group

Bij Raca Group zetten we ons graag in voor een beter milieu, en we nodigen jou uit om mee te doen! Wist je dat je als klant van Raca Group oude batterijen, armaturen, led-lampen, loodaccu’s en accupacks bij ons kunt inleveren? Wij zorgen ervoor dat jouw e-waste op de juiste manier wordt verwerkt. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Doe je mee?

ewaste_led

Wat is WeCycle?

Misschien heb je al eens van Wecycle gehoord. Wecycle is een merk van Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland. Deze stichting speelt een cruciale rol in het inzamelen en recyclen van e-waste in Nederland. Stichting OPEN vertegenwoordigt de Nederlandse producenten van elektrische apparaten en zorgt ervoor dat zij voldoen aan de wettelijke verantwoordelijkheid voor e-waste.

WeCycle voor bedrijven

Om het voor ondernemers makkelijker te maken om elektrisch afval in te leveren, is WeCyclevoorbedrijven.nl in het leven geroepen. Raca Group is trots om hieraan bij te dragen. Klanten kunnen elektronisch afval, wat overblijft bij projecten, gratis bij ons inleveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het e-waste op een verantwoorde manier wordt verwerkt, in samenwerking met WeCycle en Stichting Open.

Dus, heb je in je werkbus of op kantoor oude en/of defecte batterijen, armaturen, led-lampen, loodaccu’s of accupacks liggen? Lever ze dan bij ons in en draag bij aan een beter milieu!

wecyclevoorbedrijven

Inleverpunten voor klanten van Raca Group

Je kunt je e-waste inleveren bij:

Raca Group B.V.
Arnoudstraat 22
2182 DZ, Hillegom
Ma - vr: 08:30 uur - 17:00 uur.

Deel dit artikel