Ondergrondse afvalcontainers

Steeds meer bedrijven en gemeenten passen de ondergrondse container toe, omdat het een efficiëntere manier is om afval te verzamelen. Daarnaast zorgen de ondergrondse containers ervoor dat het stadsbeeld mooier en schoner wordt en de veiligheid tevens toeneemt. Ondergrondse containers zijn er in verschillende soorten en maten beschikbaar met verschillende soorten systemen. Wij leveren vervangende accu's voor ondergrondse afvalcontainers, die gebruik maken van de technologie van BWaste, Mic-O-Data, Sulo, VConsyst en WSS.

Ondergrondse afvalcontainer met batterijvoeding

Veel ondergrondse afvalcontainers maken gebruik van een systeem. Dat is systeem is ten behoeve van elektronische toegangsverschaffing, dataregistratie en communicatie met batterijvoeding. Het systeem verzorgt de toegangscontrole en vulgraadmeting voor (ondergrondse) afvalcontainers, waarbij alleen bewoners door middel van een pasje of sleutel bij kunnen. Het systeem werkt vaak een paar jaar op een accu. Doordat het systeem werkt op een batterijvoeding, functioneert het onafhankelijk van een aansluiting op het openbare elektriciteitsnet.

Afvalcontainer accu's

De flexibiliteit van het toegangsysteem wordt onder andere bepaald door de batterijvoeding. De accu maakt de plaatsing van de container mogelijk zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Na enige tijd zal de accu vervangen moeten worden. De vervangende accu voor een BWaste, Mic-O-Data, Sulo, VConsyst en WSS afvalcontainer kunt u bij ons bestellen. Voor systemen welke via solar-techniek hun accu's in conditie houden, kunt u ook bij ons bestellen.

Afvalcontainer accu bestellen bij RACA

Ondergrondse afvalcontainer accu's bestelt u eenvoudig en snel bij RACA. Wij beschikken over een ruim assortiment vervangende afvalcontainer accu's. Bij het kiezen van accu's is het natuurlijk belangrijk om te letten op het type. Bij iedere afvalbak wordt aangegeven welke accu's erin horen, zodat u gemakkelijk het juiste type accu's kunt vinden.

De belangrijkste punten om voor een vervangende container accu van RACA te kiezen:

  • Dezelfde kwaliteit als originele accu, maar qua prijsstelling zeer voordelig
  • Cellen in de accu zijn identiek aan een originele accu
  • Afmetingen van de behuizing zijn identiek aan een originele accu
  • Levering van producten uit eigen magazijn
  • 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Afvalcontainer accu op maat

Heeft u niet de juiste afvalcontainer accu kunnen vinden? Wij horen graag van u wat u nodig heeft, dan kunnen wij de accu op maat maken. De accupacks worden samengesteld aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de afvaltoepassing. Wij zorgen graag dat uw container de beste prestaties levert! Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u specifieke wensen heeft.

Milieubewust afvalcontainer accu's vervangen

Is de container accu aan vervanging toe? Wij vervangen graag de ondergrondse container batterijen. In het kader van een beter milieu, hebben wij de mogelijkheid om uw bestaande behuizing geheel te reviseren en te voorzien van een nieuwe accu. Wij vragen u de accu inclusief behuizing op te sturen. Dan zorgen wij dat de cellen in de behuizing vervangen worden, zonder een nieuwe behuizing te laten produceren. Uw container levert weer de beste prestaties en we dragen bij aan een beter milieu!

Uw containersysteem voorzien van de juiste accu? Raca regelt het!

Bekijk alle afvalcontainer accu's

Deel dit artikel