Zorginstelling

Van persoonlijk contact naar totaaloplossing

RACA Group levert al ruim 30 jaar medische accu’s en (nood)verlichting aan zorginstellingen. Van ziekenhuis tot verzorgingsinstelling. Voor ieder pand waar de zorginstelling op zoek is naar geschikte (nood)verlichting en accu’s voor patiëntenbedden en beademingsapparatuur heeft RACA een geschikte oplossing. Ben je werkzaam als inkoper bij een zorginstelling? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw benodigdheden voor medische accu’s, verlichting of noodverlichting? Wij denken graag met je mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Van persoonlijk contact naar totaaloplossing

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Jouw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met jou en jouw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van jouw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Naast onze producten bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze (licht)specialist heeft antwoord op al jouw vragen omtrent (nood)verlichting van een bedrijfsruimte.

Groot assortiment medische accu's

Van medische accu’s tot alles rondom noodverlichting: RACA heeft het in huis. Bij RACA bestel je online jouw producten voor jouw project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing, Norton en Taurac voor onze verlichting

Qua medische accu’s leveren wij producten voor o.a. patiëntenbedden, beademingsapparatuur en infuuspompen. Kijk voor het complete aanbod en de diverse merken in het medische accu’s overzicht.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij jouw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

30 jaar ervaring

Door te luisteren naar de vraag van jou als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Jouw vraag, RACA regelt het!