Camper en caravan accu kopen

Camper en caravan accu kopen

Camper / caravan accu kopen Raca

Camper / caravan accu koopt u in de accu shop van Nederland

Raca is dé accushop van Nederland! Raca biedt u een uitgebreid assortiment in AGM accu's voor campers en caravans. Zodra u bijvoorbeeld op vakantie met een camper of caravan kunt u niet meer zonder een betrouwbare accu. De accu wordt meestal als back-up gebruikt, wanneer het stroomnet uitvalt. Een camper accu is van essentieel belang voor het bedienen van de verlichting, de waterpomp en alle allerlei andere apparaten.

Wij raden u een AGM accu aan, omdat die speciaal is ontworpen voor het intensief ontladen en weer opladen (cyclisch gebruik). Daarbij adviseren wij u een accu aan, die niet dieper dan 50% ontlaadt om een lange levensduur te garanderen. De AGM loodaccu techniek is ontwikkeld als milieuvriendelijker alternatief voor de veel duurdere NICD accu's. De AGM loodaccu technologie is zeer betrouwbaar en veilig in gebruik. De AGM lood accu’s van Raca zijn accu’s van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij!

Camper / caravan accu's

U zit goed wanneer u een accu koopt van minimaal 80Ah tot 100Ah, deze worden standaard aanbevolen. Echter moet u wel zorgen voor genoeg capaciteit om alle apparaten in uw camper of caravan langdurig te kunnen voorzien. Wij raden de CPX 80-12 als beste accu voor campers en caravans. Zodra u een accu nodig heeft met meer capaciteit, kunt u het beste een cyclische AGM accu kopen.

De volgende merken kunt u terug vinden in ons assortiment:

Voordelen camper en caravan accu's

  • AGM loodaccu's zijn uitgerust met een hoog energievermogen
  • Uitstekend cyclisch vermogen
  • De cyclische levensduur van een AGM loodaccu is 3 keer zo lang dan een klassieke accu
  • Een zeer lage zelfontlading
  • Ideaal toe te passen voor zeer divers gebruik als stationair, cyclisch en hoge stromen
  • Onderhoudsvrij, lekvrij

Weet u niet precies welke camper / caravan accu u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw accu's bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte AGM accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment accu's voor campers en caravans

Bekijk ons aanbod camper en caravan accu's