Yuasa NP-Serie: Betrouwbare Energievoorziening voor Brandbeveiligers en Installateurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare, onderhoudsvrije en duurzame noodstroomoplossing? De Yuasa NP-Serie is een veel gekozen energievoorziening in de brandbeveiliging- en installatiebranche. Bij Raca Group vind je Yuasa-accu’s én deskundig advies voor het kiezen van de juiste accu voor jouw project.

Maak kennis met Yuasa

Yuasa Battery, onderdeel van de GS Yuasa Corporation, heeft een lange geschiedenis in de productie van loodzuuraccu’s. Sinds 1918 staat Yuasa bekend om zijn betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit. Hun accu’s worden gebruikt in verschillende toepassingen, van voertuigen tot industriële en noodstroomsystemen.

yuasa_racaOp de afbeelding een voorbeeld van Yuasa-accu's bij Raca Group

4 voordelen van de Yuasa NP-Serie


1. Betrouwbaarheid en duurzaamheid
De Yuasa NP-Serie is ontworpen voor de hoge eisen van noodstroomvoorzieningen en brandveiligheidssystemen. Deze accu’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Ze presteren consistent, zelfs onder uitdagende omstandigheden.


2. Onderhoudsvrij design
Een groot voordeel van de Yuasa NP-Serie is dat ze onderhoudsvrij zijn. Deze loodzuuraccu’s zijn verzegeld en lekvrij, waardoor er geen regelmatig bijvullen of onderhoud nodig is. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waar continuïteit belangrijk is, zoals brandalarmsystemen en noodverlichting.


3. Uitstekende prestaties
Yuasa NP-accu’s bieden uitstekende prestaties met lage zelfontlading en een hoge herlaadbaarheid. Ze zijn bestand tegen diepe ontladingen en leveren een betrouwbare stroomvoorziening gedurende hun levensduur. Zo is je brandbeveiligingssysteem altijd klaar voor gebruik.


4. Milieuvriendelijk
De NP-serie is milieuvriendelijk en recyclebaar. De accu’s voldoen aan strenge milieunormen, waardoor je kiest voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Yuasa_N_Serie_Raca_Group

Verkrijgbaar bij Raca Group

De Yuasa NP-Serie is verkrijgbaar bij Raca Group, specialist op het gebied van accu’s en batterijen. Onze ervaren medewerkers denken graag mee om de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke toepassing of project. Neem contact op via de chat, e-mail of bel ons tijdens kantooruren: +31(0)252 – 22 70 70.

Deel dit artikel