Hoogwaardige led-verlichtingsoplossingen voor binnen- en buitenruimtes van Prolumia

Verlichting is bepalend voor zowel de uitstraling als de functionaliteit van een gebouw. Met het merk Prolumia biedt Raca Group hoogwaardige led-verlichtingsoplossingen aan. Deze innovatieve armaturen voldoen aan uiteenlopende behoeften van zowel binnen- als buitenruimtes in woningbouwprojecten.

De voordelen van Prolumia woningbouwarmaturen

  • Energie-efficiëntie: Met Prolumia’s verlichtingsoplossingen kunnen energiebesparingen tot wel 90% worden gerealiseerd in vergelijking met traditionele verlichtingssystemen.
  • Duurzaamheid: De armaturen hebben een lange levensduur, wat bijdraagt aan minder onderhoud en vervangingskosten.
  • Veiligheid en comfort: door opties zoals noodverlichting en slimme sensortechnologieën wordt de veiligheid en comfort voor bewoners verhoogd.
  • Gebruiksvriendelijk: De producten zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, met functies zoals schakelbare lichtkleur en lichtstroom, en draadloze master/slave configuraties.

Passende oplossingen voor elke ruimte

Woongebouwen hebben diverse verlichtingsbehoeften afhankelijk van de ruimte. Prolumia biedt oplossingen voor zowel binnen- als buitenverlichting, evenals industriële en noodverlichtingsopties. Of het nu gaat om moderne binnenverlichting met de Pro-Stripe of robuuste, vandaalbestendige buitenverlichting zoals de Rockdisc II, Prolumia heeft een geschikte oplossing voor elke toepassing.

prolumia_prostripe

prolumia_prodisc

Download de brochure voor meer informatie

Wil je meer weten over hoe de verlichtingsoplossingen van Prolumia je projecten kunnen optimaliseren? Download de brochure voor gedetailleerde productinformatie en specificaties.

Download de brochure:

Deel dit artikel