Snel en voordelig bestellen met 2ba

Raca is lid van 2BA als producent

Alle producten snel en online bestellen

Voor installateurs biedt 2BA een uitgebreid artikelbestand van alle aangesloten partijen uit de installatiesector. Deze bestanden kunnen ingelezen worden in het softwarepakket (indien aangesloten) van de installateur. Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan kunt u het beste contact opnemen met uw software leverancier.

Raca Group B.V. is officieel 2ba partner

Uw voordelen bij een 2BA abonnement

Met een abonnement bij 2BA krijgt u als installateur de mogelijkheid om een selectieprofiel in te stellen. Hiermee kunt u leveranciers selecteren en de frequentie instellen waarmee u de artikeldata wilt updaten. Met deze optie kunt u dagelijks updates krijgen van uw lokale artikelbestanden. Daarnaast biedt 2BA de mogelijkheid om online in onze volledige database te zoeken met een zeer uitgebreid zoeksysteem. Hiermee kan altijd de meest actuele informatie opgehaald worden.

De kosten van een abonnement zijn afhankelijk van de wijze waarop u het artikelbestand wilt gebruiken en de omvang van uw bedrijf. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vrijblijvend contact met u op.

PAK DIRECT UW VOORDEEL

Het is niet mogelijk om bestellingen naar een postbus te versturen.