Elektrotechnisch installateur

Van persoonlijk contact naar totaaloplossing

RACA Group levert al ruim 30 jaar verlichting en accu's aan elektrotechnische installateurs. Van een accu voor een noodverlichtingsarmatuur tot lichtlijnsystemen in een magazijn. Voor ieder bedrijfspand en voor iedere elektrotechnische vraag heeft RACA een oplossing. Ben je werkzaam als installateur? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw installatie benodigdheden voor verlichting, noodverlichting of accu’s? Wij denken graag met je mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Onze jarenlange ervaring, ervaren medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Jouw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met jou en jouw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van jouw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Naast onze producten bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen, hulp bij aanvraag van energiesubsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze (licht)specialist heeft antwoord op al jouw vragen omtrent verlichting van jouw bedrijfsruimte.

Groot assortiment speciaal voor installatiebedrijven

Van noodverlichting tot verlichting, van accu's tot laadapparatuur: RACA heeft het in huis. Bij RACA bestel je online jouw installatiebenodigdheden voor jouw klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing, Norton en Taurac.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij jouw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

Bezoek nu ook onze showroom

Noodverlichting armaturen, spots, downlighters en meer ziet u nu ook in onze showroom in Hillegom. Maak nu een afspraak!

Door te luisteren naar de vraag van jou als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.

Jouw vraag, RACA regelt het!