Brandbeveiliger

Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

Ruim 30 jaar adviseert de RACA Group brandbeveiligers. Van een accu voor een noodverlichtingsarmatuur tot LED panelen met noodfunctie in een kantoorruimte. Voor ieder bedrijfspand en voor iedere vraag voor noodverlichting heeft RACA een oplossing. Bent u werkzaam als brandbeveiliger? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw installatiebenodigdheden voor noodverlichting of accu’s? Wij denken graag met u mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Onze jarenlange ervaring, ervaren medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Uw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met u en uw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van uw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Naast onze producten bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van noodverlichtingsplannen, hulp bij het plaatsen van noodverlichting en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze noodverlichtingsspecialist heeft antwoord op al uw vragen omtrent de noodverlichting van een bedrijfsruimte.

Groot assortiment speciaal voor brandbeveiligers

Van noodverlichting tot verlichting, van accu's tot laadapparatuur: Raca heeft het in huis. Bij Raca bestelt u online uw installatiebenodigdheden voor uw klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing, Norton en Taurac.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij uw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

Bezoek nu ook onze showroom

Noodverlichting armaturen, verlichting met noodfunctie en andere accessoires voor noodverlichting ziet u nu ook in onze showroom in Hillegom. Maak nu een afspraak!

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Uw vraag, RACA regelt het!