• Meer dan 25 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd

Wie zijn wij


Over Raca

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van technische oplossingen voor onder andere de installatiebranche, (brand)beveiliging, medische sector en semi-overheidsinstellingen. Wij zijn specialist op het gebied van (nood)verlichting, accu’s, batterijen, portofonie en medische producten voor de zakelijke gebruiker.


Onze visie

We streven ernaar de meest vooruitstrevende, groeiende technische groothandel te zijn op zowel nationaal als internationaal niveau. Onze kerncompetenties in kennis, samenwerking, professionaliteit en certificering worden voortdurend verbeterd om te groeien en de beste te zijn en te blijven. Dit is de kern van onze organisatie.


Onze geschiedenis

Raca Batteries Nederland B.V. is in 1999 opgericht als groothandel in accu’s en batterijen voor de Benelux. Al snel groeide Raca in omvang en werkzaamheden. De dienstverlening verspreide zich al gauw uit op internationaal niveau en het assortiment breidde zich in hoog tempo uit. Dat heeft ertoe geleid dat Raca Batteries Nederland B.V. een naamswijziging is ondergaan. Vanaf 1 maart 2018 zijn wij verder gegaan onder de bedrijfsnaam Raca Group B.V. Raca Group BV is uitgegroeid tot een groothandel die zich richt op de in- en verkoop van diverse soorten accu’s, batterijen, verlichting, noodverlichting, portofonie en medische producten. Vanwege onze grote kennis in product en toepassingen is Raca in staat om verder te gaan daar waar de meeste bedrijven ophouden.


Onze bedrijfsprocessen richten zich primair op wat klanten en medewerkers nodig hebben om efficiënt te werken met veel enthousiasme. Raca richt zich op kwaliteit en klant- en medewerkertevredenheid om onder andere de bedrijfsprocessen te optimaliseren. De input en feedback van zowel klanten als medewerkers vormt al jaren de basis voor verbetering van onze processen. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd: de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Hoofdkantoor adres

Arnoudstraat 22
2182 DZ Hillegom
Nederland

Tel: (+31) (0)252-227070
Fax: (+31) (0)252-533922
E-mail: info@raca.nl

Betalingsgegevens

BTW nr: NL 8098 09291 B01
Kamer van Koophandel: 28090084
Rabobank: 32.81.84.004
Swift: RABO NL 2U
BIC: 4652
IBAN: NL61RABO0328184004

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur

Raca België  Raca Nederland Raca Group B.V. nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste acties en nieuwtjes, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan 1x per maand van ons een e-mail met daarin de leukste deals en de laatste nieuwsfeiten. Uitschrijven kan op elk gewenst moment door de link in de nieuwsbrief of in de dashboard van uw online account als u bij ons via de webshop ingelogd bent.Even geduld...

Ga verder met winkelen
Naar winkelwagen en afrekenen