Installateur


Raca biedt meer dan een snelle en goede (logistieke) dienstverlening


Voor wie?


Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

Bent u werkzaam als installateur? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw installatie benodigdheden die met u meedenkt en samen met u tot een oplossing komt? Dan bent u bij Raca aan het juiste adres! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u de juiste oplossing te bieden voor uw situatie. Dit willen wij bereiken door onze jarenlange ervaring en kennis. Wij vertellen u graag meer hierover in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.


Uw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met u en uw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van uw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. Interesse in een oriënterend gesprek? Neem contact met ons op


Groot assortiment speciaal voor installatiebedrijven

Van noodverlichting tot verlichting, van accu's tot laadapparatuur: Raca heeft het in huis. Bij Raca bestelt u online uw installatiebenodigdheden voor uw klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing en Taurac. Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij uw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.


Bezoek ook onze showroom

Noodverlichting armaturen, spots, downlighters en meer ziet u nu ook in onze showroom in Hillegom. Maak nu een afspraak!


Even geduld...

Ga verder met winkelen
Naar winkelwagen en afrekenen