Accu-/batterijladers

Op zoek naar een lader voor uw accu of batterij? Raca regelt het!

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van laders voor accu’s en batterijen. Al ruim 30 jaar leveren wij een zeer uitgebreid en divers assortiment aan organisaties zoals ziekenhuizen, overheden installateurs en bouwbedrijven.

Wij bieden u als bedrijf een diversiteit aan batterijen, accu's en accu- en batterijladers voor verschillende doeleinden. Naast de standaard merk acculaders en batterijladers zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk acculaders. Deze acculaders zijn van dezelfde kwaliteit als de originele acculader, alleen kunnen wij deze tegen een veel scherpere prijs aanbieden.

In onze webshop kunt u diverse soorten acculaders en batterijladers bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan een universele batterijlader, acculader voor remote control en een acculader voor powertool.

Onze jarenlange ervaring, de kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee we voor uw accu’s of batterij de juiste lader kunnen vinden. Maak kennis met ons assortiment en laat u informeren door ons team van professionals.

Uw vraag, Raca regelt het!
Even geduld...

Ga verder met winkelen
Naar winkelwagen en afrekenen