Accu's en batterijen

Een accu of batterij nodig? Raca regelt het!

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van accu's en op maat gemaakte accupacks. Al ruim 30 jaar leveren wij standaard accu’s van vele verschillende A-merken. Daarnaast zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk accu's. Deze accu's zijn vervaardigd met dezelfde "performance" cellen als de originele accu. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

In ons assortiment accu’s kunt u producten bestellen variërend van noodverlichting accu's, medische accu's, portofoon accu's, remote control accu's, lood (AGM) accu's en nog vele andere accu's. Bent u op zoek naar een lader voor uw accu? Wij leveren naast losse accu's ook de lader voor verschillende type accu's en accutesters. Producten leveren wij grotendeels uit eigen magazijn. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Onze jarenlange ervaring, de kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee we voor ieder project een antwoord op maat kunnen realiseren. Maak kennis met ons assortiment van A-merken en laat u informeren door ons team van professionals.

Uw vraag, RACA regelt het!


Wij leveren onder andere:

Duracell
Varta
Taurac
Energizer
Sanyo
Philips
Cellpower
PBQ
Panasonic
Yuasa
Klarus
Scanreco
Hiab-olsbergs
Olsbergs
Hetronic
Ikusi
NBB
Autec
tele-radio

Even geduld...

Ga verder met winkelen
Naar winkelwagen en afrekenen